Veelgestelde vragen

Hoe snel werkt Finance Partners?

Doordat wij met meerdere specialisten samenwerken kunnen we op korte termijn een afspraak met u maken voor een kennismakingsgesprek. Het gehele kredietverleningspoces daarna duurt gemiddeld 4-8 weken.

Hoeveel kost de begeleiding van Finance Partners?

Onze dienstverlening kost u bij aanvang niets: het eerste gesprek en de quickscan van uw mogelijkheden brengen wij niet in rekening. Daarna worden onze werkzaamheden in rekening gebracht op basis van een vast uurtarief ad € 175,- excl. BTW. Een gemiddelde kredietaanvraag komt neer op € 3.500,- tot € 4.500,-. Deze kosten worden in de praktijk zeer regelmatig terugverdiend in de vorm van lagere rente en provisies.

Waarin onderscheiden Finance Partners zich van hun concurrenten?

De specialisten van Finance Partners zijn allen zeer ervaren en gelouterd op financieel gebied. Deskundig, goed opgeleid en bovenal betrokken begeleiden zij hun klanten in financieringstrajecten met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Waarom zijn Finance Partners betrouwbaar?

Finance Partners ontvangt geen provisie van banken. Hierdoor kunnen zij u op onafhankelijke en professionele wijze adviseren. Wel weten zij vaak de provisie die banken u in rekening brengen zodanig te matigen, dat hun begeleiding u in feite niets kost.

Waar zijn Finance Partners actief?

Landelijk. Finance partners heeft haar kantoor in Haarlem, maar is veel vaker bij de klant op het bedrijf aanwezig. We werken landelijk, waarbij voor de langere afstanden een kilometervergoeding gevraagd wordt.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken