whitepaper hoe schrijf ik een succesvolle financieringsaanvraag van Finance Partners Haarlem

Download gratis whitepaper

Veel ondernemers starten met een beperkte faciliteit van de bank. Maar als de onderneming zich succesvol ontwikkelt neemt de financieringsbehoefte toe. Voorraden en debiteuren groeien en er moeten investeringen worden gedaan. Soms is het mogelijk om die groei te financieren vanuit de ingehouden winsten. Maar een groeiversnelling is vaak alleen te realiseren met extra financiering van buiten de onderneming. Dat betekent dat u een potentiële financier ervan moet overtuigen dat het verantwoord is om een lening aan u of uw BV te verstrekken.

In een financieringsmemorandum verwerkt u alle informatie die de kredietverstrekker nodig heeft om uw aanvraag te beoordelen. Soms zal een financier een afwijkend format hanteren voor de aanvraag, maar de gevraagde informatie zal in de meeste gevallen weinig afwijken van hetgeen u in het  whitepaper ‘Hoe schrijf ik een succesvolle financieringsaanvraag voor mijn onderneming?’ beschreven vindt.

U ontvangt het whitepaper door onderstaand uw gegevens in te vullen. Tevens ontvangt u voortaan onze nieuwsbrief. Vanzelfsprekend kunt u zich hier op elk gewenst moment weer op uitschrijven middels de ‘uitschrijven’ link onderaan de mailing.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken