Ad Hendrikse

Ad Hendrikse

Ad heeft 30 jaar ervaring in de bancaire wereld en heeft bij ING het gehele carrièretraject tot Risk Manager zakelijke financieringen doorlopen.

Sinds enige jaren is hij als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van cursussen en trainingen voor bankmedewerkers zowel in Nederland als daarbuiten. Daarbij leert hij zijn cursisten de ins en outs van de kredietacceptatie-procedures en van de regels die daarbij in acht moeten worden genomen.
Door de vele contacten met bankmedewerkers blijft hij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom de kredietverlening.

Naast vakinhoudelijke cursussen geeft hij, als gecertificeerd NLP docent, trainingen op het gebied van effectieve persoonlijke communicatie.

De combinatie van vakinhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden benut hij dagelijks in de omgang met zijn cliënten.

Voor Ad is de belangrijkste drijfveer als vennoot van Finance Partners om ondernemers verder te helpen bij het realiseren van hun plannen.

06 – 514 26 488
LinkedIn

Marco Tetteroo

Marco Tetteroo

Marco heeft 28 jaar ervaring in de financiële wereld. Hij werkte in het zakelijk bedrijf bij de ING, de ABNAmrobank en de Rabobank.  

In 2013 is hij een zelfstandig advieskantoor gestart op het gebied van zakelijke kredietverlening. Vanuit zijn bankverleden heeft hij ruime ervaring in het structureren van zakelijke financieringen. Ook beschikt hij over een groot netwerk in de financiële wereld. Dat stelt hem in staat om voor cliënten oplossingen aan te dragen die soms minder voor de hand liggen en waarbij de afhankelijkheid van slechts één geldverstrekker wordt beperkt. Tenslotte is hij, als één van de oprichters en voorzitter van het bestuur, nauw betrokken bij de Kredietunie Kennemerland.

Zijn drive als vennoot van Finance Partners is, om voor de ondernemer de benodigde financiering tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden te realiseren.

06 – 223 97637
LinkedIn

Bernard Smit

Bernard is 35 jaar werkzaam geweest als registeraccountant. Hij was vennoot bij Crowe Horwath en gaf leiding aan de vestiging Amstelveen van dit kantoor.

Sinds 2009 is hij gevestigd als zelfstandig adviseur.
Daarbij vervult hij vaak de rol van “ sparring partner ” en vertrouwenspersoon van DGA’s . Hij heeft zich daarbij met name gericht op ondernemingsplannen en – strategie en begeleidt ondernemers bij het ontwikkelen daarvan. Daarnaast geeft hij cursussen, onder meer op het gebied van acquisitie voor accountants. Het praktisch toepassen van theoretische modellen en het overdragen van kennis om ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun onderneming, inspireert hem in zijn dagelijks contact met cliënten.

Zijn belangrijkste overweging om als vennoot deel te nemen aan Finance Partners is het enthousiasme dat hij ervaart bij het gezamenlijk met Marco en Ad zoeken naar de beste financieringsoplossing voor zijn cliënten.

06 – 218 83 246
LinkedIn

Start en typen en druk op Enter om te zoeken