Ad Hendrikse, financieel adviseur voor bedrijfsfinancieringen bij Finance Partners in Haarlem

Ad Hendrikse

Ik wil ondernemers laten profiteren van mijn langjarige kennis van het bankwezen en met name van effectieve bedrijfsfinanciering. Om ze verder te helpen succesvol te zijn.

Mijn motto is: “Geen woorden maar Daden” en “Scheppen is kunst”. Iets tot stand brengen wat er nog niet is. Zodanig dat een ondernemer ermee verder kan.

Mensen en ondernemers in het bijzonder verder helpen, dat is mijn passie.

Daarbij wordt het pas echt leuk als we wind tegen hebben. Dan lijkt alle ervaring en kennis bij elkaar te komen en wordt de financieringsoplossing de veilige haven binnen geloodst. Het liefst vergezeld van een stuk humor. Dat geeft de energie om ervoor te gaan. Mijn compagnons zorgen daar zeker voor.

Samen staan we sterk, ook weer zo een slogan waar ik achter sta.

06 – 514 26 488
LinkedIn

Marco Tetteroo financieel adviseur voor bedrijfsfinancieringen bij Finance Partners in Haarlem

Marco Tetteroo

Ik heb het vak geleerd als jong broekie bij de ING Bank na een studie Economie. Na 12 jaar ben ik overgestapt naar de Rabobank, waar ik me nog eens 12 jaar heb ontwikkeld op het gebied van het structureren en regelen van zakelijke financieringen.  

Mijn passie is dan ook het helpen van ondernemers uit het MKB aan een financiering voor hun onderneming tegen zo laag mogelijke kosten. Ik kan enorm genieten van de energie en drive van ondernemers, hun optimisme en visie op de toekomst.

Sinds ik dit werk als zelfstandig adviseur doe (vanaf 2013), heb ik ervaren dat ik door mijn kennis, ervaring en brede netwerk in de financiële wereld daadwerkelijk toegevoegde waarde kan leveren aan de klant.En dat geeft veel voldoening!

Tenslotte haal ik veel plezier uit mijn vrijwilligersrol als voorzitter van de Kredietunie Kennemerland, een groeiende club van ondernemers die zich sinds 2016 inzet om andere ondernemers in de regio te financieren en te coachen.

06 – 223 97637
LinkedIn

Bernard Smit, financieel adviseur voor bedrijfsfinancieringen bij Finance Partners in Haarlem

Bernard Smit

Na een carrière van 35 jaar als vennoot- registeraccountant in een middelgrote organisatie ben ik onder de naam Quantum Advies in 2012 gestart als adviseur voor ondernemers in het MKB.  Daarbij begeleid ik hen bij managementvraagstukken. Mijn motto daarbij is:” Meer ondernemen, minder managen”.

De financiering van hun onderneming vormt voor veel ondernemers een uitdaging. Ook mijn cliënten hadden, tijdens en vlak na de kredietcrisis, grote moeite om passende financiering te vinden. De mogelijkheid om, samen met voormalig bankiers Marco en Ad, Finance Partners op te richten kwam dan ook op het juiste moment.

Met Finance Partners hebben wij een uitgebreid netwerk van persoonlijke contacten bij banken, crowdfunds, factoringbedrijven en andere financiers opgebouwd. En de gezamenlijke kennis maakt, dat wij creatieve oplossingen kunnen vinden voor complexere financieringsvraagstukken. Zo hebben wij inmiddels een groot aantal ondernemers kunnen helpen die bij hun huisbank geen ruimte (meer) kregen.

Voorop in ieder financieringstraject staat voor mij: De vertaalslag van het verhaal van de ondernemer naar een overtuigende financieringsaanvraag.

06 – 218 83 246
LinkedIn

Start en typen en druk op Enter om te zoeken