Marco Tetteroo financieel adviseur voor bedrijfsfinancieringen bij Finance Partners in Haarlem

Marco Tetteroo

Ik heb het vak geleerd als jong broekie bij de ING Bank na een studie Economie. Na 12 jaar ben ik overgestapt naar de Rabobank, waar ik me nog eens 12 jaar heb ontwikkeld op het gebied van het structureren en regelen van zakelijke financieringen. Sinds 2013 ben ik onafhankelijk en zelfstandig adviseur op dit gebied.  

Mijn passie is dan ook het helpen van ondernemers uit het MKB aan een financiering voor hun onderneming tegen zo laag mogelijke kosten. Ik kan enorm genieten van de energie en drive van ondernemers, hun optimisme en visie op de toekomst. Ook vastgoedeigenaren die op zoek zijn naar financiering voor hun beleggingspanden behoren tot mijn klanten. Daar gelden weer geheel andere regels voor en zijn diverse financieringspartijen in de markt.

Sinds ik dit werk als zelfstandig adviseur doe, heb ik ervaren dat ik door mijn kennis, ervaring en brede netwerk in de financiële wereld daadwerkelijk toegevoegde waarde kan leveren aan de klant. En dat geeft veel voldoening!

06 – 22 39 76 37

LinkedIn

[/vc_column_inner]

Start en typen en druk op Enter om te zoeken