Ad Hendrikse, financieel adviseur voor bedrijfsfinancieringen bij Finance Partners in Haarlem

Ad Hendrikse

Ik wil ondernemers laten profiteren van mijn langjarige kennis van het bankwezen en met name van effectieve bedrijfsfinanciering. Om ze verder te helpen succesvol te zijn.

Mijn motto is: “Geen woorden maar Daden” en “Scheppen is kunst”. Iets tot stand brengen wat er nog niet is. Zodanig dat een ondernemer ermee verder kan.

Mensen en ondernemers in het bijzonder verder helpen, dat is mijn passie.

Daarbij wordt het pas echt leuk als we wind tegen hebben. Dan lijkt alle ervaring en kennis bij elkaar te komen en wordt de financieringsoplossing de veilige haven binnen geloodst. Het liefst vergezeld van een stuk humor. Dat geeft de energie om ervoor te gaan. Mijn compagnons zorgen daar zeker voor.

Samen staan we sterk, ook weer zo een slogan waar ik achter sta.

06 – 51 42 64 88
LinkedIn

Marco Tetteroo financieel adviseur voor bedrijfsfinancieringen bij Finance Partners in Haarlem

Marco Tetteroo

Ik heb het vak geleerd als jong broekie bij de ING Bank na een studie Economie. Na 12 jaar ben ik overgestapt naar de Rabobank, waar ik me nog eens 12 jaar heb ontwikkeld op het gebied van het structureren en regelen van zakelijke financieringen. Sinds 2013 ben ik onafhankelijk en zelfstandig adviseur op dit gebied.  

Mijn passie is dan ook het helpen van ondernemers uit het MKB aan een financiering voor hun onderneming tegen zo laag mogelijke kosten. Ik kan enorm genieten van de energie en drive van ondernemers, hun optimisme en visie op de toekomst. Ook vastgoedeigenaren die op zoek zijn naar financiering voor hun beleggingspanden behoren tot mijn klanten. Daar gelden weer geheel andere regels voor en zijn diverse financieringspartijen in de markt.

Sinds ik dit werk als zelfstandig adviseur doe, heb ik ervaren dat ik door mijn kennis, ervaring en brede netwerk in de financiële wereld daadwerkelijk toegevoegde waarde kan leveren aan de klant. En dat geeft veel voldoening!

06 – 22 39 76 37

LinkedIn

Start en typen en druk op Enter om te zoeken